World Of Tanks INFO magyarul
Az oldal megszűnt !

FŐOLDAL

     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
     

 Az oldal végleg megszűnt !
(2011.10.01 - 2013.06.20)

Aki hasonló oldalt, terepet keres mint amiylen ez az oldal volt, nekik ezt az oldalt ajánlanám:

Aki addonok és egyéb WOT programok, alkalmazások után kutat, nekik ezeket a helyeket ajánlom:

http://drongo-lab.ru/
http://mirtankov.net/
http://worldoftanks.zoneofgame.su/mody-dlja-world-of-tanks
http://all4wot.ru/
http://worldoftanks.curseforge.com/wot-mods/
http://wotskins.ucoz.ru/
http://www.skins-wot.net/load/mody/200


Új projektem:


 

Ezen a weboldalon a II. Világháborúban rendszeresített, magyar fejlesztésű, vagy Magyarországon hadrendbe állított harckocsikról, páncélozott harcjárművekről, vontatókról és egyéb önjáró hadieszközökről olvashattok. 

Az eszközök leírását Compibácsi (Zámbó Emil Zoltán) kiváló és kitartó gyűjtésének köszönhetően bocsájtjuk a rendelkezésetekre. A leírásokat, cikkeket képes gyűjtéssel, videók bemutatásával Normen (Vukics Norbert)  szerkeszti, szedi ráncba. 

Az oldal jelenleg  9 haditechnikai eszközről találtok részletes leírást és ismertetőt. A cikkek megjelenése, publikálása folyamatos (a megfelelő kutatási anyagok beszerzésének függvényében)

 


322 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 KorábbiakLegelső hozzászólások
2013.06.23. 15:40
Barni24

Sziasztok!

Én is sajnálom, hogy megszűnt ez az oldal, az addonokon és aktuális akciókon kívül itt mindig voltak érdekes cikkek és videók is amiket örömmel olvastam el vagy néztem meg.
Kár hogy megszűnik, de azért köszönjük az eddigi munkát és kitartást.

A legtöbb addont is innen szoktam letölteni a wot-hoz, a többségét meg is találtam másik weboldalakon is egy kivételével, szükségem lenne még arra az addonra ami eltünteti a "köd"-öt a pályákról és így messzebb és jobban el lehet látni a távoli részekre, ha valaki tudna adni egy linket 8.6-os ilyen köd eltűntető addonhoz azt nagyon megköszönném.

2013.06.23. 14:17
Compibacsi

Én is őszintén sajnálom hogy megszűnt az oldal.De megértem hogy miért tette. Én személy szerint a csatahajós játékra leszek kíváncsi majd a WG-től és arra hogy mit tudnak kihozni a magyar ágból.Elemezve a magyar harckocsikat és a részleteket 8. szintig összerakható a harckocsi és a TD ág.Hamarosan írok Normennek hgy tudakozódjak a terveiről és közös munkánról. A kövi 2 cikk a Turán I. lesz majd és csak utána jön a Nimród.Ezúton köszönöm Normennek az a sok munkát és időt amit az oldalra fordított.Nem volt hiábavaló.Ha rajtam múlna így nézne ki a magyar ág:

 

Harckocsik:                                                  Páncélvadászok:
 1. szint: LK-II
 2. szint: Toldi I. és Straussler V4                   Toldi PV
 3. szint: Toldi II.A és Turán I.                       Nimród (a svédeknél nem csak 40 mm-es ágyúval)
 4. szint: Toldi III. és Turán II.                        ?(bár nem magyar de a Hetzert beraknám)
 5. szint: Pz IVH. és Turán III.                        Szebeny PV 
 6. szint:  Tas                                                  Zrinyi I. (100 mm frontpáncél,75 mm-es h. cs. ágyú)
 7. szint: Tigris                                                Zrinyi II.(kötényezve, a 105 mm-es tarack miatt)
 8. szint: Tigris II.                                            Tas (120 mm frontpáncél,88 mm-es h. cs. ágyú)
 
2013.06.23. 10:35
Tsabesz

Én is csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. Tényleg rendkívűli volt az a munka energia és időráfordítás amit értünk tettél. Segítetted boldogulásunk ebben az egyszerűnek aligha nevezhető virtuális világban (számomra elsőre mindenképp az volt). Rengeteg hasznos információ, tanács, kiegészítések végtelen tárházát bocsátottad rendelkezésünkre. Sokszor alig telt el némi idő és már itt volt az új, aktuális leírás magyarul, az addonok frissítéséről nem is beszélve.

Annak idején én is alattad szolgáltam a Világ Harca játékban, és csak azért próbáltam ezt ki, mert Te preferáltad. Remélem tényleg találsz majd valami új, számodra kellemesebb játékot, ahol újra találkozhatunk.

Minden magyar WoT játékos nevében köszönöm azt a hatalmas segítséget, amit Tőled kaptunk.

 

Kívánok jó egészséget és minden jót !

2013.06.23. 10:15
Tomforest

Tisztelem amit eddig csináltál, és sajnálom hogy megszűnik az oldal:( Köszönöm mindenki nevében, hogy ennyi időt áldoztál ránk, a Magyar WOT közösségre. Még egy kérdés: Az eddigi cikkeket, ismertetőket nem lehet valahol megtalálni? Ha igen, jelezzétek e-mailban pls:) (tomocska602@aol.com)

2013.06.23. 09:33
Nbk15

Köszönöm Normen az eddigi munkádat, sok hasznos addonot és videót, infót találtam itt, illetve a klánunk többi tagja is! Sok sikert Neked a jövőben és reméljük még visszatérsz a játékba!

Üdv.: Nbk15 (APCR)

2013.06.23. 01:23
lab.ru

http://drongo-lab.ru/wot-tweaker-v2-5-for-test-patch-0-8-6/


2013.06.22 19:38
JSoldier

„ Sziasztok, eltudnátok mondani annak a proginak a nevét, vagy linket berakni róla, amivel letudom butítani a grafikát. Valami orosz progi volt, fennt volt itt a letöltések között, kilehetett vele venni a füstöt, robbanásokat mindent a játékból. Nagyon fontos lenne, előre is köszönöm

2013.06.22. 20:00
Chabyba

Admin társat keresek,az oldalam üzemeltetéséhez!Angol nyelv tudás,informatikai jártasság előny!

http://worldoftankshirek.blogspot.hu/

2013.06.22. 19:38
JSoldier

Sziasztok, eltudnátok mondani annak a proginak a nevét, vagy linket berakni róla, amivel letudom butítani a grafikát. Valami orosz progi volt, fennt volt itt a letöltések között, kilehetett vele venni a füstöt, robbanásokat mindent a játékból. Nagyon fontos lenne, előre is köszönöm

2013.06.22. 18:15
Áron

Istenem....tudod van olyan, hogy képméretezés. De nem értem mindek kellett ide felrakni ezt a képet. Szerintem már látott mindneki képet egy rattéről. 

Normen_, köszönöm az eddigi erőfeszítéseidet. Sok időt, energiát, pénzt áldoztál fel. Előbb utóbb ugyi abba kellett volna hagynod, nem lehet egy oldalt vezetni a végtelenségig. Meg ha már nem iw WOT-ozol, akkor job ha abba hagyod. Olyan játékról viszont vezethetnél oldalt, amit te is játszassz, mert a többi játékost nagyon boldoggá tehetnéd egy ehhez hasonló oldallal. Remélem egyszer még összefutunk valamelyik fórumon. Sok sikert az életben,- üdv_: Áron.

2013.06.22. 18:09
Fenegyerek

Ezt raknák be egyszer a játékba XD. Am köce Normen a munkádat.

2013.06.22. 17:46
Taktoj

ooo, néma olvasó voltam s természetesen lelkes letöltő, a hivatalos oldal előtt az egyetlen oldal volt amit átolvastam, mert legalább itt minden magyarul volt :(. köszi a munkádat, s további sok sikert bárhol bármiben találod is meg ujból az örömöd.

üdv

Taktoj_HUN

2013.06.22. 15:04
TankosLajos

Nem hittem volna hogy egy ilyen oldalon találkozom egy ilyen emberrel!  amiket írtál abból teljesen jól lejött hogy nagyon foglalkozol velünk mint tyúkanyó a csirkéivet! Az hogy tesztelted az addonjainkat, nem engedtél reklámokat meg a rengeteg fordítás és minden egyébb is ezt támasztja alá! Mi sajnos nem tudunk mit adni neked :/ talán azt a pár jó szót emlékül amit ide leírunk!


Mégegyszer köszönjük Neked és jó pihenést kívánunk!

2013.06.22. 15:03
Belu

Heló!

Milyen játékokra gondoltál?


2013.06.22 11:31
Normen_

Köszönöm mindenkinek a meglehetősen és nem várt pozitív hozzáállást.  Eltartott egy ideig végigolvasni. Kissé tartottam tőle hogy kapok a képembe, de javarészt úgy érzem megértitek miért hagytam abba az oldal szerkesztését. Köszönöm mindenkinek még egyszer.

Azt hiszem, talán így a legjobb kiszállni, nincs okom panaszra. A hozzászólásaitokkal tudattátok velem, hogy sok ember számára fontos volt az oldalam, a munkám. Nem volt hiábavaló a rengeteg óra amit beleöltem.  Kialakult egy közösség az oldalam körül, egy összetartó csapat. Sokat tanulhattatok egymástól a játékról, és talán egy kicsit tőlem is.

A közösség nem fog elveszni, csak átalakul. Csupán egy megfelelő helyet kell találnotok (ami nagyrészt valószínűleg meg is van már) és minden mehet tovább ahogy eddig.

Tényleg köszönöm mindenkinek a pozitív hozzáállást és azt is hogy az oldalam méltónak találtátok arra, hogy itt letáborozzatok egy időre.

Nem kizárt, hogy a jövőben készítek más online játékhoz oldalt, olyanhoz amiben nincs ennyi változó tartalom, és a havonta megjelenő patchek mellé, nem kell 30 órában az addonokat kutatni, frissíteni, fordítani, tesztelni. Pihenek egy kicsit és valószínűleg belevágok más projektbe, olyanba amihez kevesebb szabadidő is elegendő egy tűrhető minőséghez.  2006 óta foglalkozom különféle játékokkal kapcsolatos tartalmas, és részletes oldal készítésével, nehéz lenne teljesen kiszállni. Átlag 2 évig foglalkozom egy témával, aztán kis pihenő után váltok. Az ötleteim megvannak már, de a WOT-al ideje volt szakítani. A játék  sem köt már le egyáltalán, eljött az idő más vizekre evezni. 

Szívesen szerkesztettem nektek az oldalt, köszönöm tényleg a rengeteg pozitív visszajelzést. Sok sikert kívánok nektek a WOT világában, és az életben is egyaránt. Talán még találkozunk majd a játékban, ha megérkezik az európai techtree és benne néhány magyar fejlesztésű járgány. Azt azért ki nem hagynám :) 

Sok szerencsét addig is mindenkinek !!!

2013.06.22. 13:23
avion1

Üdv
Akitér dekel az  AHuMex textura 25% és 3% csomagok letölthetitek innét:
http://rghost.net/private/46936955/d873491f7afb5547d5fcc71ca4313c44
http://rghost.net/private/46936947/b4e488019d5395cdaf4de5a9119ca954
AHuMex hivatalos aoldala:
http://animech.ru/wot/textures/

2013.06.22. 12:59
Daemon

Sajnálom Normen, hogy így alakult, ebbe is sok időt és energiát öltél.
Ismerős lehet az érzés, vagy csak hasonló, mi évekkel ezelött játszottunk együtt
egy ilyesmi \\\"World of\\\"-játékban. Az az időszak is lezárult akárcsak ez.

Bízunk benne hogy lesz valami következő időszak, és újra felbukkansz valami új formában!

Köszi az eddigi munkáidat!

2013.06.22. 12:35
fero

köszönet a munkádért , sokat segitett a játékmenetben , köszi .

a játék sem lessz már ugyan az ,

 

2013.06.22. 12:32
Pistaba

Köszönöm az eddigi munkádat, sajnálom ,hogy vége hasznos oldal volt sok addont szereztem be innem, de megértem ,hogy eleged lett belőle, mindenesetre köszi a fáradságot.

Baráti üdvözlettel Pistaba.

2013.06.22. 12:05
1912

Nem akarok akadékoskodni Normen_ meg pofátlan se lenni...

A klánháborúról szóló cikket (ha megteszed) elküldöd e-mail-ben?

2013.06.22. 12:04
zed

Lehet, hogy a "más vizekre" evezni Freud-i elszólás és azt jelenti, hogy a world of warships lesz a következő játék, amihez oldalt készít. Akkor én azt fogom látogatni!

üdv

2013.06.22. 11:58
Joker

Szia Normen! bár egyszer írtam, de gondoltam még egyszer írok ez után a cikk után. jó pihenést, és sok sikert kívánunk neked! majd légyszi értesíts minket arról az oldalról, mert érdekel, hogy mi lesz.

köszi patrik.

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 KorábbiakLegelső hozzászólások

A SimSport TV – Magyarország vezető szimulátoros TV- je! wotfaq.solidlane.eu/ Látogass el a MorroHun Team oldalára. A csapat a népszerű Elder Scrolls sorozat fordításával foglalkozik. Morrowind, Oblivion és hamarosan a Skyrim világa vár magyar nyelven a jóvoltukból Total War, magyar rajongói oldal A Hungarian Hussar Regiment WOT klán oldala ! Toplista  Google PageRank  www.canga.hu :: Toplista :: Statisztika :: Bannercsere ::


Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha